Geef inbrekers geen kans

Inbraakwerende folie

HOU HET VEILIG
Inbraakwerende folie extra afbeelding

Inbraakwerende raamfolies maken uw ramen gewapend tegen inbraak & vandalisme! Ook bij explosies zijn er minder rondvliegende scherven om u te verwonden.

Jammer genoeg zien we dat, ondanks de moderne alarmsystemen, inbraken aan een opmars zijn. Glas is gemakkelijk te breken bij inbraak. Laat u niet verrassen door de dief maar draai de rollen om. Deze inbraakwerende folie is scheurbestendig en vertraagt de inbraakpoging. Met de veiligheidsfolie van dERA Design maakt u het de dief uitermate moeilijk om snel te handelen. Laat glas bij inbraakbeveiliging niet de zwakste schakel maar net uw sterkste troef zijn.

Met deze veiligheidsfolies neemt u geen risico maar een garantie.

TOEPASSINGEN INBRAAKWERENDE RAAMFOLIES
  • Privé (huizen, appartementen, villa’s)
  • Kantoren
  • Winkels
  • Scholen
  • Regeringsgebouwen
  • Fabrieken
  • Musea
  • Ziekenhuizen
EXTRA BELASTINGSVOORDEEL
INBRAAKWERENDE FOLIES

Inbraakwerende raamfolies zijn ook fiscaal voordelig. U mag deze fiscaal inbrengen voor 50% van de totaalprijs, met een maximum van 690 euro. U vindt heel veel informatie op de website van de FOD financiën.

ZORGELOOS GENIETEN
VEILIGHEIDSFOLIES

Zorgeloos genieten, zeker van uw spelende kinderen, dat willen wij u garanderen. Wat een ongelofelijk plezier lijkt, kan in een handomdraai een drama worden. Kinderen kunnen tijdens hun spel snel onstuimig worden en glasbreuk veroorzaken. Dankzij de veiligheidsfolies van dERADesign hoeft het zover niet te komen. Deze raamfolie heeft een beschermlaag die speciaal ontworpen is om schokken op te vangen en verbrijzeld glas op zijn plaats te houden.

OPLOSSING BIJ EXTREEM WEER

Daarnaast zien we dat extremere weersomstandigheden, zoals storm gepaard met hevige hagel, ook bij ons meer voorkomt. dERADesign veiligheidsfolie kan hier voor u hét verschil betekenen. De veiligheidsfolie houdt gebroken glas op zijn plaats en kan dus de schade aanzienlijk beperken. Rondvliegend glas en glassplinters brengen niet enkel materiële schade aan, bescherm dus ook uw dierbaren. Deze veiligheidsfolie is niet enkel een veilige maar vooral ook slimme investering.

Graag een offerte voor inbraakwerende folie

OFFERTE AANVRAGEN

Glasfolie:
Kies uw glasfolie:
Type glasfolie:
Glas:
Soort glas:
Dikte glas:
Superisolerend (hoogrendement) glas
Jaar plaatsing glas:
Afmeting (min. 1 verplicht):

Meet in cm de afmetingen van elk glasonderdeel op volgens deze voorbeelden.

raam 1
raam 2
raam 3
raam 4
Bereikbaarheid van de ramen:
Foto (verplicht):
Contactgegevens:
Offerteaanvraag voor: