Tijdbesparend & betaalbaar

Tijdbesparend & betaalbaar

Decoratieve folies

ONGEKENDE WAAIER AAN KLEUREN EN MATERIALEN

U houdt ervan uw interieur te veranderen, tijden en stijlen veranderen sneller dan ooit. De keuze aan decoratieve glasfolies lijkt eindeloos.

Ook onze ontwerpers hebben niet stilgezeten en bieden een ongekende waaier aan kleuren en materialen aan. Een zichtwerende raamfolie die u privacy garandeert, hoeft niet langer een domper op uw fris interieur te zijn. Beletteringlogo’suitgebreide teksten en zelfs foto’s kunnen allemaal verwerkt worden in uw persoonlijke zonwerende raamfolie. Gezandstraald, mat, een zachte tint dat aansluit bij het kleur van uw muren of een juist een fel kleur dat het accent legt binnen uw interieur.

We leggen de lat zelfs nog hoger. Want met de decoratieve folie van dERADesign kunt u zelfs muren, houten, metalen of andere harde materies beplakken. In een handomdraai geeft u uw kast of uw gevel een nieuw leven. Niet alleen decoratief maar tijdbesparend en betaalbaar. Dat maakt deze kleurfolies en het ontwerp van dERADesign uniek!

Dankzij deze kleurenfilms kunt u alle soorten glas een eigen tint geven: ramen, PVC-partities, douche schermen, glazen tafels, enz. Deze folies kunnen zorgen voor kleur en vrolijkheid van het glas, met behoud van de transparantie van het glas.

Graag een offerte voor decoratieve folies

OFFERTE AANVRAGEN

Glasfolie:
Kies uw glasfolie:
Type glasfolie:
Glas:
Soort glas:
Dikte glas:
Superisolerend (hoogrendement) glas
Jaar plaatsing glas:
Afmeting (min. 1 verplicht):

Meet in cm de afmetingen van elk glasonderdeel op volgens deze voorbeelden.

raam 1
raam 2
raam 3
raam 4
Bereikbaarheid van de ramen:
Foto (verplicht):
Contactgegevens:
Offerteaanvraag voor: