Glasfolies van Solar Gard

Glasfolie
Raamfolie

1
Over Solar Gard folies

Solar Gard beschermt je gezin, je huis, je bedrijf en je auto. De hoofdzetel van Solar Gard is gevestigd in San Diego, Californië (VS). Het bedrijf produceert hoge kwaliteit raamfolies en beschermende coatings voor gebouwen en voertuigen. Solar Gard is een onderdeel van Saint-Gobain Performance Plastics en een dochteronderneming van Saint-Gobain, de wereldwijde marktleider in de woon- en bouwsectoren. De koolstofnegatieve oplossingen die Solar Gard aanbiedt, hebben een positieve invloed op het leven en verlagen de uitstoot van broeikasgassen. De Solar Gard-producten worden in meer dan 90 landen verkocht onder de merken Solar Gard, Quantum en Solar Gard Armorcoat.

Het verschil van
Solar Gard folies
1
 • Garantie op je glasfolie
  Solar Gard biedt ongeziene garanties in de sector en problemen worden in sneltempo opgelost.
 • Kleurstabiliteit
  Solar Gard biedt raamfolies van uitzonderlijke kwaliteit, die tijdens de gehele levensduur van de folie zijn kleur behoudt.
 • Helderheid van je glasfolie
  Het behoud van helderheid is van esthetisch en voor de veiligheid van groot belang. Minderwaardige gemetalliseerde folie kan vertroebelen, het zicht vervormen en verblinding verhogen.
 • Hoogwaardige lijmen
  De hoogwaardige lijmen van Solar Gard zorgen ervoor dat uw folie optimaal functioneert. Minderwaardige lijm zorgt ervoor dat de folie zich niet goed aan het oppervlak gehecht wordt en functioneert daarom niet goed.
 • Kwaliteits- en prestatietesten
  De kwaliteitsgarantie van Solar Gard betekent dat elke geproduceerde rol van een bepaald product een consistente kleur heeft en er dus geen kleurverschil te zien is. Solar Gard voert strenge prestatietesten uit om te kunnen garanderen dat de Solar Gard producten presteren volgens verwachting onder verschillende omstandigheden.