Zonwerende raamfolies

Zonwerende raamfolies

Zonwerende.glasfolies.of.raamfolies.instalatie.plaatsing.prijs
De voordelen van zonwerende en
warmtewerende raamfolie

Ontdek onze realisaties met zonwerende folie

Zonwerende folie ‘weert’  de zon niet uit uw huis. Zodra de zon schijnt, geniet u hiervan met volle teugen. Ook wij, samen met u. Tot wanneer het zonlicht uw dagelijks leven negatief beïnvloedt. Ruimtes die te warm worden of de schittering van de zon op uw computerscherm, enkele factoren die de thuis- of werksfeer tot een minder comfortable omgeving maken. Dankzij de raamfolies van dERADesign behoort dit definitief tot het verleden. Zonwerende folie, warmtewerende raamfolie, spiegelfolie.

Wij beperken steeds de nadelen, met zonwerende folies, en dit nooit ten koste van de voordelen, daar staan wij bij dERADesign garant voor.

Silver folie

1

TrueVue folie

1

Stainless Steel folie

1

Sterling folie

1

Graag een offerte voor zonwerende raamfolies

1
Soort glas:

Vertico glas (standaard)Hellend glasVeluxDakbeglazing (Veranda)PVC-panelen (dak)

Afmeting:

Foto: (optioneel)

 

Contactgegevens:

Ja, ik sta toe dat dERA Design (deraraamfolie.be) mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de privacy policy.

Zonwerende raamfolies - technologie

1
Eindeloos aanbod aan zonwerende folies

Vandaag vindt u in een knip een eindeloos aanbod aan zonwerende folies. dERA Design* biedt u met de Silver serie enkel het allerbeste. Dankzij onze zin voor innovatie, investering in technologie en de nadruk op duurzame materialen, zorgen wij steeds opnieuw voor optimaal comfort binnen in uw huis.

Vergis u niet, met een zonwerende folie ‘weert’ u de zon niet uit uw huis. Integendeel, deze Silver folies beschermt u tijdens de zomer tegen de hitte maar zorgt ervoor dat de warmte tijdens de winter binnenblijft. Naast warmte, is ook interieur een belangrijk aspect want uw meubels blijven hun kleur behouden.