Isolerende glasfolies

Isolerende glasfolies

1
Hou het economisch en ecologisch

Met de bewustwording van onze ecologische voetafdruk dringt ook de vraag naar energiebesparende innovaties zich op.

Bij dERA Design gaan deze hand in hand. Dankzij onze zorgvuldige selectie zijn onze folies van topniveau, de voordelen spreken voor zich. Toch blijven we onze glasfolies innoveren en ontwikkelen zo de nieuwste generaties binnen de folies.

Wist u dat dankzij onze zonnewerende glasfolie, u tot 20% minder airco verbruikt? Wist u dat het vervangen van enkelglas geen noodzaak hoeft te zijn maar wij u een betaalbaar alternatief kunnen aanbieden? Onze low E-glasfolies bieden u voordelen die u niet voor mogelijk houdt.

Graag een offerte voor isolerende raamfolies

1
Soort glas:

Vertico glas (standaard)Hellend glasVeluxDakbeglazing (Veranda)PVC-panelen (dak)

Afmeting:

Foto: (optioneel)

 

Contactgegevens:

Ja, ik sta toe dat dERA Design (deraraamfolie.be) mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de privacy policy.

Waarom?

1
Lees hier alvast waarom deze low E-glasfolies een ecologische en economisch vriendelijke beslissing is!
 • Kostenbesparend
  Een folie op een raam plaatsen is 60% tot 80% goedkoper dan een raam te vervangen door een raam met een lagere E-waarde (afhankelijk van type en regio).
 • Gemakkelijk
  Raamfolie aanbrengen is niet alleen eenvoudiger en sneller te plaatsen dan een raam, het heeft tevens het voordeel dat het properder en stiller is en weinig afval met zich meebrengt.
 • Koeling
  De zonwerende glasfolies hebben uitstekende zontoetredingseigenschappen. De zontoetredingsfactor van low E-glasfolies is zelfs meer dan de meeste low E-ramen. Dit levert, ongeacht koude of warme periodes, heel het jaar door besparingen op.
 • Zorg
  De low E-glasfolies blokkeren meer dan 99% van de schadelijke UV-stralen. Coatings op standaard low-E ramen blokkeren slechts ca. 30% uv-stralen.
 • Ecologisch verantwoord
  De ecologische effecten van een product zijn meer dan ooit belangrijk. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat niet enkel de low E-glasfolies, maar zelfs al de andere raamfolies binnen het dERADesign gamma, wereldwijd een nettokoolstofvermindering in de broeikasgasemissies teweeg brengt.